Çit bitkileri fiyatları

Bugün sizlere çit bitkileri fiyatları konusunda meraklı sorularınızı gidermek amacıyla bazı fiyat detaylarından bahsedeceğim. İşte detaylar…

Çit bitkileri fiyatları konusunda hepimizin bildiği gibi, peyzaj ve bahçe tasarımlarında çit bitkileri arayışına hepimiz giriyoruz. Asıl sorun şu ki, sizlerden gelen yorum ve maillere baktığımda, çit bitkileri fiyatı tek değil, hangi çit bitkisini kullanmam gerekiyor, tarzında birçok soru alıyoruz. Bugün sizlere bu sorularınıza cevap vermek için bu konuyu derleme kararı aldık.

Öncelikle çit bitkileri dediğimizde birçok çit bitkisi akıllarda yer alıyor. Ancak bugün sizlere sadece en fazla kullanılan çit bitkilerinden bahsedeceğim. Bunlar ise leylandi, mazi ve ateş dikeni ile limon çamı oluyor. Bu çit bitkilerinin fiyatlarına değinmeden önce şunu söylemem gerekiyor. Çit bitkisi alırken, mutlaka ilk önce bahçenizi bir hayal edin. Her çit bitkisi sizin bahçenizde güzel durmayabilir. Bahçenizin büyüklüğü, küçüklüğü ve diğer birçok kalemi elinize almanız gerekiyor.

Çit bitkileri fiyatları nedir?

Daha önce sizler için birçok yazımızda çit bitkilerinin detaylı fiyatlarını iletmiştim. Ancak bugün sizlere çit bitkileri fiyatları konusunda, kısaca bilgiler vereceğim. Birazdan aşağıda göreceğiniz fiyatları hem internet sitelerinde hemde fidancılar ile yapmış olduğum görüşmeler ve kampanyalı kampanyasız fiyatları da ele alarak belirledim. İşte o ortalama fiyatlar;

  • Leylandi fiyatı 15 TL ortalama
  • Mazi fiyatı 12 TL ortalama
  • Ateş dikeni 13 TL ortalama
  • Limon çamı 15 TL ortalama
Bahçemizde Sarı Gül Yaprakları

Bahçemizdeki sarı gül yaprakları aslında bize alarmdır. Bahçemizi sağlığına kavuşturmamız gerektiğinin bir işaretidir. Gül yapraklarının sarıya dönmesinin birçok sebebi olabilir.…

Güller Nasıl Kesilir?

Çiçeklerinizi budamak daha sağlıklı büyümesine ve hastalıklara yakalanma oranını en aza düşürür. Gelin birlikte çiçeklerimizi nasıl budayacağımıza bakalım. İhtiyacınız olan…

Deneme

2 Yorum

  1. Cebiz bahçemiz çok rüzgar alıyor. Dallara zarar veriyor. Rüzgarin geldiği tarafa yaklaşik 700 800 metre uzunluğunda bir alana çit bitkisi düşünüyoruz. Estetik önemli deyil. Ne tavsiye edersiniz? 05324267136
    • Merhaba, iyi bir rüzgar varsa oraya yetişmiş bir ağaç almanız gerekir. Dallara zarar veriyor dediğiniz kısmı tam anlamadım. Fakat büyük bir çit bitkisi ekseniz dahi aşırı rüzgara dayanabilecek çok fazla çit bitkisi yok maalesef. Normal bir rüzgardan bahsediyorsanız, Leylandi goldrider, arizona,Smargat, mazı,limon selvi gibi ibreli dayanıklı çit bitkilerinden kullanabilirsiniz.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Home
Hesabım
Sepet
Arama
Alışveriş Sepeti 0

Sepetiniz boş.